Rub, rub, rub!

IMG_5643

För ett tag sedan fick jag hem ett jättefint paket från LUSH som gör väldigt mysiga kroppsprodukter, älskar deras badbomber! Having A Blast är ett kit som innehåller en skrubb och en bubbelbit formad som en flamingo.

IMG_6297

Skrubben är i fast form till skillnad från många andra skrubbar och jag antar att man ska massera huden med kuben, det är i alla fall så jag har gjort. Det blir ett rejält riv av den lilla rosa kuben med vackra körsbärsblommor på så det är inget för den känsliga huden men mina ben gillar den. Rub Rub Rub innehåller bla. havssalt, citron och doftar milt av mimosa, en riktigt fräsch och trevlig doft! Dock kändes mina ben lite torrare än när jag använder en sockerskrubb, så man måste vara noga med att smörja in sig efter användning.

 

Det här inlägget postades i Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *