Smashbox!

IMG_6397

Kan vi ta ett litet moment och prata om Smashbox? Och kan vi prata om varför jag aldrig har testat något från detta fantastiska märke? Well, det blir ändring på det nu! Jag fick hem ett paket med lite blandat smink att testa och det var kärlek vid första ögonkastet.

Krämstiften L.A. Lights Blendable Lip and Cheek Color kommer i flera olika nyanser, jag fick hem highlightern Hollywood & Highlight samt läpp- och kindfärgen Mulholland Mauve.

IMG_6398

Har jag berättat att jag älskar highlighters? Inte? Okej, ”Hej jag heter Mickis och jag är en highlighter-knarkare”. Finns det något bättre än glow? Nope, inte i min värld.

Hollywood & Highlight är den perfekta champagne-guld-skimriga nyansen för mig, blir så fin på kindbenen, näsryggen, amorbågen, nyckelbenen och ja, överallt där det går att kleta på. Man drar ett streck med stiftet (glider på som smör) och använder sedan den lilla svampen som sitter på undersidan för att sudda ut produkten, det går ju såklart även att använda fingrar, borste eller en Beautyblender också.

Mulholland Mauve är ju inte pjåkig den heller, väldigt lätt att sudda ut och blir fin och rosig på kinden. Tillsammans med Hollywood & Highlight har du den perfekta kombinationen för kinderna. Jag är helt kär. Punkt.

IMG_6399

Det här inlägget postades i Makeup, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Smashbox!

  1. Pingback: Trollen anfaller |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *