MAC x Chris Chang

IMG_6535 IMG_6536

Är du en av de som vågar köra grönt läppstift, gul ögonskugga och lila rouge? Då kommer du nog gilla MAC‘s senaste samarbete med designern Chris Chang. Jag kan väl inte påstå att jag tillhör den modiga skaran men kollektionen MAC x Chris Chang ser riktigt cool ut. Produkterna på den högra sidan skulle jag lätt kunna tänka mig att bära medan de till vänster krävs lite mer mod, i alla fall för min del.

Jag fick hem ett skirt gult läppstift (Gold Xixi) som kanske inte direkt är min typ av färg men förpackningen är ju bara så snygg, som ett konstverk. Det kommer få stå framme på min lilla hylla ovanför skrivbordet som en inredningsdetalj!

Blir du sugen på något från kollektionen?

IMG_6014 IMG_6012

Det här inlägget postades i Makeup, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till MAC x Chris Chang

  1. Hanna skriver:

    Snygg förpackning, men jag håller med dig. Kanske inget för vem som helst, jag hade nog med hållit mig till sidan till höger. Och köpa bara för att förpackningen är snygg känns ganska oekonomiskt.. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *