Solskydd från Bioderma

IMG_5881

Sommaren och solen är finally här på riktigt och då åker solskyddet fram på studs! Sen jag började med min ansiktscreme från Caudalie som saknar solskydd har jag fått kleta på det i efterhand. Den som för tillfället oftast hamnar i fejan är Bioderma Photoderm AKN Mat spf 30 då den inte täpper till huden och håller den matt, när det är varmt kan jag bli så himla glansig.

Det blir en vit hinna i ansiktet till en början men den försvinner snabbt in i huden, så det gör inte så mycket för min del. Sminket sitter där det ska med Photoderm under, något som jag kan uppleva är svårare när det är en högre spf. Jag vill dock utfärda en liten varning, akta ögonen när du kletar på detta! Jag råkade gnugga mig lite i ena ögat och det sved och rann i 3 (!) dagar av minsta solstråle eller vind. Inte skönt alls.

Kroppsskyddet är fortfarande under utvärdering, jag har inte fått tillfälle att vara ute i solen utan kläder så mycket ännu men det ska det bli ändring på!

IMG_4953

Det här inlägget postades i Hudvård, Övrigt, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Solskydd från Bioderma

 1. Emma P skriver:

  Tack för tipset, ska absolut kolla in ansiktskrämen, låter som att den kan passa mig också. Du använder den som SPF enbart med en annan kräm under eller?

  • Mickis skriver:

   Ja, jag tror att vi har lite lika hudtyp 🙂
   Bioderma kör jag främst som spf, ger lite för lite fukt för att den ska funka som dagkräm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *