O&M Know Knott

IMG_6135

Nämen, ännu en favorit från O&M? Jag har ännu inte blivit besviken en enda gång av O&M‘s produkter och den senaste produkten jag fått testa är balsamsprayen Know Knott. Produkten kom till när grundarnas hårömma dotter behövde en utredande produkt till hennes trassliga hår. Dottern fick även äran att doftsätta sprayen, jag tycker att hon gjorde ett bra val med doften.

250 ml pärondoftande spray som gör håret mjukt, glansigt och lätt att reda ut, mums! Sprayen innehåller kallpressad argan- och macadamianötolja men håret blir inte nedtyngt eller flottigt alls, mer luftigt och glansigt.

Jag blir bara mer och mer nyfiken på O&M, de har även ett ammoniakfritt färgsystem CCT™ Clean Color Technology som verkar jättebra. Modellerna som jag fick se på Summer Senses by O&M var alla färgade med dessa färger och jag blev rätt sugen på att färga håret i någon snygg rökig pastell…

 

IMG_6301

Efter visningen av Summer Senses by O&M så fick jag en liten påse med mig hem och i det låg även ett nagellack från det australiensiska märket Kester Black. Självklart heter nyansen jag fick med mig hem just Know Knott och det är exakt samma nyans som själva flaskan, rätt kul idé tycker jag!

O&M finns än så länge bara hos NK och utvalda frisörsalonger, så får du syn på ett ställe som säljer dem tycker jag definitivt att du ska gå in och kika på produkterna!

Det här inlägget postades i Hårvård & Styling, Naglar, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *