Comfort Zone gör skäl för sitt namn

IMG_5641

Här har vi ett märke som verkligen lever upp till sitt namn, säg hej till Comfort Zone!

Jag har testat deras kroppskräm Aromasoul Indian Body Cream som är komfort på hög nivå. Den fluffiga krämen mjukgör, sjunker in i huden på nolltid och doftar helt ljuvligt. Doften är inspirerad av Indien och är kvinnlig samt lite kryddig, den innehåller eteriska oljor av kardemumma, bergamott, patchouli, lavendel och cederträ.

Oljorna i krämen ska hjälpa till att öka hudens elasticitet och ge nytt liv vilket verkligen känns, speciellt på benen där jag oftast är lite torrare. Jag har tidigare varit lite skeptisk till just aromaterapi då jag tyckt att det ofta doftar alldeles för mycket, men den här är precis lagom doft för min näsa. Stort plus att krämen kommer i en tub, enkelt att dosera utan något kladd och snygg design dessutom.

 

Det här inlägget postades i Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *