Ny favorit från Caudalie

IMG_5637De senaste veckorna har jag, tro det eller ej, inte använt Paulas Choice dagkräm alls då jag min hud blivit helt kär i Caudalie Vinosource Moisturizing Mattifying Fluid.

Vinosource-serien har funnits ett tag men har nyligen fått superfin ny design i rosa! Serien baseras på vindruvornas krafter, den innehåller både vindruvsvatten och kärnor som är sprängfyllda med antioxidanter och annat gött för huden.

Krämen är superlätt och absorberas snabbt in i huden och funkar jättebra under smink. Den håller huden matt rätt länge men tillför ändå bra med fukt som behövs till min kombinerade hud! Det enda lilla minuset är att det inte är någon spf i, men det går ju att lägga på i efterhand (jätteviktigt, speciellt om du använder syror som mig). Annars är det en toppen dagkräm som blivit en ny favorit hos mig!

 

Det här inlägget postades i Favorit, Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ny favorit från Caudalie

  1. Pingback: Solskydd från Bioderma |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *