By Terry släpper nya läppisar

IMG_6235 IMG_6237

By Terry släpper till hösten Rouge-Expert Click Stick i 25 st sidenmatta nyanser där själva stiftet klickas fram i ena änden av läppstiftet. Märkets makeupartist Albane var influgen till eventet och berättade lite om läppstiften och visade även upp de nya kommande ögonskuggepaletterna i fina färger. Jag var ju såklart tvungen att testa det nya läppstiftet och valde nr 06 Rosy Flush som blev en fin nude-rosa färg på mig

Rouge-Expert Click Stick är högpigmenterat, verkar återfuktande som ett balm och är lätt att måla med tack vare den droppformade toppen på läpstiftet. Ett klick ska ge lagom med produkt till en applicering.

 

IMG_6245

Några nyanser av de nya Click Stick’s som lanseras i höst

IMG_6243

De två limiterade ögonskuggepaletterna inspirerade av naturen

IMG_6240

Det bjöds på bubbel och goda snittar 

IMG_6274

Fokuserad läppmålning med nr 06 Rosy Flush

IMG_6280

Var ju tvungen att ta en selfie med By Terry‘s franska makeupartist Albane

Det här inlägget postades i Event, Makeup och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *