L ´Occitane Almond Shower Oil

IMG_5968

Jag har inte testat så mycket mer än den klassiska handcremen med sheasmör från L’Occitane men om det är något jag varit sugen på så är det den här duscholjan med mandelolja. Gissa om jag blev glad över att den låg i påsen som jag fick med mig från L’Occitane‘s 40-års kalas för några veckor sedan?!

Almond Shower Oil är en av märkets storsäljare och jag förstår precis varför. Oljan är tjock och krämig och huden blir mjuk och återfuktad när den masseras in på kroppen. Jag har vissa dagar låtit den sitta kvar någon minut innan jag sköljt av den vilket gör att jag nästan inte behövt smörja in mig efteråt, man blir så mjuk och len! Innehåller bla. höga koncentrat av mandelolja, druvkärnolja och solrosolja vilket är mums för huden!

 

Det här inlägget postades i Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *