Hourglass Ambient Lightening Palette

IMG_5715

Hourglass har länge varit hypat i sminkvärlden då produkterna gör att huden ser helt flawless ut. Jag var ju såklart tvungen att kolla in produkterna när jag var i London och stegade in på Space NK i Covent Garden. Aaahh de hade så mycket fint, jag var som ett barn i en godisaffär! Jag fick hjälp av en supergullig tjej som svarade på så många frågor om allt i butiken jag och fick swatcha och sniffa på en hel del produkter.

Efter en hel del velande så bestämde jag mig tillslut för att köpa den omtalade paletten Ambient Lightening Palette som innehåller ett puder, en highlighter och en bronzer. Dosan har lite tyngd i sig men blir kladdig så fort man snuddar vid den, den är dock himla snygg och ser lyxig ut!

 

IMG_5716

Jag har än så länge mestadels använt highlightern i mitten, den ger sååå fint glow! Pudret längst till vänster är snäppet för mörkt för mig men jag kan tänka mig att den går att använda för att värma upp ansiktet lite mer. Bronzern längst till höger har jag använt lite grann på kinderna för att få en lite solkysst look, den har lite mer skimmer i sig än pudret.

Överlag så är det en användbar palett även om pudret var lite för mörk. Huden får en så fin finish och lyster, man ser verkligen airbrushad ut! Paletten är dock dyr, jag tror den gick på strax över 600 kr.

 
IMG_5721

Det här inlägget postades i Makeup och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *