Summer Senses by O&M

IMG_5859

För några veckor sedan var jag inbjuden till en lunch för att lära mig mer om Original Mineral som har blivit ett av mina favoritmärken när det kommer till hårprodukter.

Duktiga Karin och Veronica stod på scenen och berättade om O&M‘s historia, filosofi och produkter. De visade även upp kommande trender för hösten, jag blev jättesugen på att färga om mitt hår efter att ha sett de snygga modellerna!

 

IMG_5848

O&M Original Detox Shampoo

IMG_5847

O&M Fine Intellect Shampoo

IMG_5863

Till hösten ska hårfärgerna gå mer i ”nude”-toner och mer sammansmälta färger, bort med skarpa kanter såsom ombre, sombre etc. Pastellfärgerna fortsätter att vara trendiga men nu ska det istället vara en mer kall och rökig nyans istället för de rosa, lila och turkosa nyanser som länge varit poppis.

IMG_5867

En annan trend som kommer komma stort är, tro det eller ej, permanent! Nu pratar vi då inte om pudelkrullet a’la 80-tal utan mer om strukturförändring med mjuka lockar och vågor. Tack vare att Olaplex kommit till världen så tar håret inte lika mycket stryk som det gjorde förr när man permanentade håret.

Att permanenta håret kan även göra det enklare att styla håret då håret får lite mer textur och stuns i sig. Nedan ser du två olika stylingförslag till tex. Midsommarfirandet!

IMG_5865

Inspiration till Midsommar! 

IMG_5866

Tvinnad fläta istället för en traditionell fläta

Jag blev riktigt inspirerad och hade en riktigt trevlig lunch, tack O&M och Pretto Pr för ett trevligt event!

Det här inlägget postades i Event, Hårvård & Styling och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Summer Senses by O&M

  1. Pingback: O&M Know Knott |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *