Nagellack från Alessandro

*Inlägget innehåller annonslänkar*

IMG_6008

Tyska nagellacksmärket Alessandro International är ett nytt märke för mig men som funnits på marknaden i över 25 år, det är dem som ligger bakom bla. Striplac. Jag har testat deras minilack och är rejält imponerad av både formula, borste och hållbarheten på lacket.

Av de fem lack jag har testat så räcker det nästan med endast ett lager lack för att det ska bli fullt täckande och det torkar på nolltid. På bilderna nedan så har jag dock två lager färg och inget (!) topplack, kolla glansen! Det är superlätt att lacka med då formulan enkelt flyter ut på nageln och den lilla penseln är grym för precisionsmålning. På mig håller lacket utan att chippa i ca tre dagar, och det är lång tid för att vara jag.

 

IMG_6292

Berry Red 

IMG_6288

Bubble Gum 

IMG_6069 - kopia

Love Secret 

IMG_6290

Mandarina’s Mandarine

IMG_5416

Peppermint Patty

Minilacken innehåller 5 ml lack och finns att köpa hos tex. Eleven.se för 59 kr. Mina favoriter är Love Secret och Peppermint Patty, så fina färger!

Det här inlägget postades i Naglar, Pressprov och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *