GHD Advanced Split End Therapy

*Inlägget innehåller annonslänkar*

IMG_4878

Sist jag fixade håret ljusare så tog det rätt mycket stryk av blekningen så det är lite slitet på längderna för tillfället. Lämpligt nog fick jag hem GHD Advanced Split End Therapy som jag nu testat under några veckor.

GHD Advanced Split End Therapy  är en kräm som vårdar kluvna hårtoppar genom att temporärt försluta hårstrået med hjälp av värme från plattång. Håret ska bli mjukare, kännas starkare och få mer glans, resultatet syns i 5-10 tvättar.

Krämen ska appliceras i nytvättat hår (utan balsam) som är handdukstorkat, man skakar tuben och klämmer ut en klutt som fördelas över längderna och där det är slitet. Sedan kammar du igenom och fönar det helt torrt innan man som sista steg plattar hela håret med plattång. Krämen aktiveras då av värmen från plattången som sluter hårstrået och gör det mjukt och lent. GHD rekommenderar att man använder någon av deras plattänger och de är ju verkligen helt fantastiska men jag äger ingen sådan, jag har använt min plattång från GAMA och det har gått lika bra det.

Mitt hår har blivit bra av denna, det ser inte lika frissigt och slitet ut som när jag inte använder krämen. På mig håller resultatet inte riktigt i 10 tvättar men åtminstone 5-6 tvättar vilket känns helt okej då det inte är speciellt jobbigt eller svårt att använda produkten.

Det här inlägget postades i Hårvård & Styling, Pressprov och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *