Två tomma

*Inlägget innehåller annonslänkar*

IMG_5985

Två flaskor som tagit slut hemma hos mig, en hiss och en diss.

Rituals The Ritual of Karma Blissful Shower Oil är en skön duscholja som förhindrar att huden torkar ut under duschen. Oljan doftar gott av helig lotus och bergamott men är något rinnig, jag hade kanske föredragit en lite tjockare olja men det fungerar så länge du inte tar för mycket samtidigt. Just denna doftsättning är limited edition så är du sugen på att testa så passa på medan den finns kvar i butik!

Paulas Choice Moisture Boost Daily Restoring Complex är en dagkräm med spf 30 som jag köpte i november då min hy blev torrare än vanligt. Jag är inte överförtjust i just denna kräm då jag tycker att den är lite för fet och kladdig, jag använder mycket hellre Hydralight från samma märke som är snäppet lättare men som ändå ger bra skydd och fukt. Är du torr i hyn så funkar nog Moisture Boost bra men inte till mig som har kombinerad till fet hy.

 

Det här inlägget postades i Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Två tomma

  1. O skriver:

    Hej!
    Skriv gärna om hur du gör med din PC rutin på sommaren, ang syror osv.
    Även mer om hur du blev av med din problemhy :-))))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *