London shopping

IMG_5600

När jag var i London nu senast så köpte jag med mig några produkter jag länge varit nyfiken på. Jag besökte rätt många Superdrug och Boots samt Space NK, Charlotte Tilbury och Neals Yeard Remedies bla.

 
IMG_5602

Charlotte Tilbury‘s butik 

IMG_5547

Hourglass disk inne på Space NK

IMG_6006

IMG_6005

Från Space NK köpte jag Ambient Lightening Palette från Hourglass som jag suktat efter länge, den är så himla fin! På Boots och Superdrug blev det en foundation och en primer från Bourjois, Wonderbronze från Soap&Glory samt två stycken av den hypade concealern Instant Anti Age The Eraser från Maybelline.

Jag bunkrade även upp med min favoritdeo från Garnier som fanns i Sverige för några år sedan men som sedan försvann, den bästa jag någonsin testat!

IMG_5725

Det här inlägget postades i Favorit, Makeup, Mickis, Resor och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till London shopping

  1. Donnachic skriver:

    OMG!!! Underbar beautyshopping!!! Du har ju valt riktiga godbitar där! Jag älskar London, men nu var det ett tag sen sist. Så en beautyresa asap tack! Njut av dina nya skönheter! Kram!

  2. Karin skriver:

    Ska vi dra till London på en weekend i höst?!?! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *