Original Mineral Atonic

IMG_5977

Det Australiensiska märket Original Mineral eller O&M har blivit mitt nya favoritmärke när det gäller hårprodukter. Jag blev helt förälskad i deras C Paste och använder den ofta när jag vill ha lite mer textur eller lösa lockar utan att det blir för stelt.

Nu har jag testat Atonic Thickening Spritz som ger håret mer volym och textur. Jag skulle förklara den som en mjukare saltvattenspray då den gör håret något strävare och mattare, men på ett mjukt sätt. Jag har sprayat i denna efter varje hårtvätt de senaste veckorna och sedan bara fönat håret torrt utan att överdrivet styla det, håret får ett lätt lyft och är enklare att fixa till på morgonen. Plus är att den doftar mums av apelsin och är enkel att tvätta ur!

O&M finns att köpa hos utvalda frisörer och på NK.

Det här inlägget postades i Hårvård & Styling, Pressprov och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *