L´Occitane firar 40 år!

IMG_5908

L’Occitane (uttalas ”Låck-si-tann”) firar 40 år i år och bjöd in till ett trevligt mingel för att fira! Märket grundades av Olivier Baussan som började tillverka hemgjorda eteriska oljor 1976 som sedan såldes på lokala marknader i södra Frankrike.

De ingredienserna som finns i märkets produkter är naturliga (en hel del är ekologiskt odlade men inte allt) och kommer från Provence med undantag från sheasmöret som odlas i Burkina Faso. Produkterna innehåller bara vegetabiliska ingredienser utom honungen och testas inte på djur, sånt gillar vi!

Jag har hittills bara testat handkrämen Shea Butter Hand Cream (som är en av världens mest sålda handkrämer) som är en riktig favorit hos mig, men jag fick med mig en liten påse med produkter som ska testas.

 

IMG_5947

Matchade i helsvarta outfits med finingarna Annahita, Karin och La Linda

IMG_5918

Det erbjöds en härlig handtvätt med skrubb och sedan en ljuvligt avslappnande handmassage av de duktiga tjejerna i butiken

IMG_5937

Skumpa och snittar mitt på Kungsgatan fast det kändes som Frankrike

Tack L’Occitane för ett trevligt event och stort Grattis!

IMG_5963

Det här inlägget postades i Event, Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *