Eleven.se öppnar butik!

*Inlägget innehåller annonslänkar*

IMG_5780

I fredags slog Eleven.se upp portarna till sin fysiska butik i Sturegallerian i Stockholm där de kommer sälja utvalda delar av sitt enorma sortiment.

Jag tycker att det är kul att de satsar på lite mer ovanliga märken som tex. Chanel, By Terry, The Balm, Pixi och Codage som stod på hyllorna i butiken. Tanken är att man ska kunna beställa eller handla via en skärm i butiken, samt även hämta ut eller returnera paket där.

IMG_5770

Både jag och Karin blev sminkad med Airbrush från Temptu, en maskin för hemmabruk där du ska kunna lägga en hel sminkning på ca 2-3 minuter. Det blev ett riktigt fint resultat på Karin! Jag fick dessvärre en reaktion av detta, blev helt röd i ansiktet.

Jag var såklart tvungen att swatcha lite Ombre Blackstar från By Terry samt deras nya eyeliners också, så snygga färger! Både Ombre Blackstar och eyelinern är dessutom vattenfasta, sitter som berget när de torkat.

IMG_5777

 

Det här inlägget postades i Doft, Event, Hudvård, Makeup och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Eleven.se öppnar butik!

  1. Emma P skriver:

    Denna butik ser jag fram emot att kolla in nästa gång jag är i Sthlm verkar finnas mkt kul 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *