Smith & Cult lanseras i Sverige!

IMG_5756

IMG_5751

I torsdags var jag inbjuden till Presskontakternas showroom där det amerikanska nagellacksmärket Smith & Cult presenterades. Jag missade dessvärre presentationen pga. jobb men hann ändå mingla runt och kika lite på de fina flaskorna.

Formulan är 5-free och lacken kommer i 33 färger samt ett bas- och ett topplack. Riktigt fina nyanser och cool flaska, den guldiga korken går att ta av så det är enklare att måla med. Namnen på lacken är rätt roliga som tex. ”Bitter Buddhist”, ”Stockholm Syndrome” och ”Birdie Num Num”, jag fastnade mest för det rosa hologlittriga ”Gay ponies dancing in the snow”.

 

IMG_5761

Det bjöds på drinkar (kolla drinkpinnarna) med tilltugg och man kunde få naglarna lackade av duktiga Frida Selkirk & co, jag har dock sabbat mina nagelband rejält för tillfället så jag lät naglar och nagelband vila för den här gången.

Det ska bli kul att testa märket, jag fick med mig nyansen ”Ghost Edit” hem som ska målas med så fort nagelbanden läkt klart. 239 kr får man pynta ut för en flaska med 14 ml lack och det säljs än så länge på NK samt utvalda skönhetssalonger.

 

IMG_5766

IMG_5764

 

Det här inlägget postades i Event, Naglar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *