Beachparty med Piz Buin

*Inlägget innehåller annonslänkar*

IMG_5429

Solen och värmen har börjat hitta till Sverige och då är det hög tid för att börja tänka över solskydd till kroppen när kläderna blir tunnare och mindre, för ansiktet smörjer ni väl redan med SPF året om hoppas jag.

Passande nog så blev jag inbjuden till beachparty för att fira solskydds-klassikern Piz Buin som funnits i 70 år!

 

IMG_5428

 

IMG_5426

Det bjöds på somriga drinkar och supergoda Pop Fruits. Vi fick ju såklart även klämma och känna på alla produkter! Det finns en hel del olika formulas som lotion, olja, mousse och spray samt olika styrkor på de olika solskydden beroende på vad man gillar och behöver.

 

IMG_5704

Jag fick med mig en Sun Lotion med spf 10 och en Refreshing Sun Mousse med spf 15 som ska testas inom en snar framtid. Personligen så vill jag gärna ha en högre spf till kroppen under sommaren då jag är så ljus i hyn och inte vill bränna mig i solen.

Piz Buin finns att köpa hos tex. Eleven.

Det här inlägget postades i Event, Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *