London <3

Förra helgen var jag i London, åh vad jag älskar den staden! Jag har varit där några gånger förut så jag hittar ganska bra och kan enkelt ta mig runt både till fots och via tuben utan problem.  Den här gången bodde vi centralt och bra vid Covent Garden, där det bla. ligger en hel del fina och bra skönhetsbutiker.

Lördagen spenderade vi först genom att strosa runt lite i området, kika lite i butiker, fika och sånt myspys. Efter lunch begav vi oss ut på en långt i förväg bokad utflykt (bokades tom före själva flygresan) till Watford Junction, närmare bestämt till Warner Bros Studios där de spelade in Harry Potter filmerna (Ja, jag är en nörd).

IMG_5532

Alltså, även om man inte är en HP-nörd så tror jag att man kan uppskatta studion. Det var riktigt häftigt att se så mycket dekor, inspelningsstudios och rekvisita som varit med i filmerna. Det tog 3 timmar att gå runt hela utställningen så när vi väl kom tillbaka till hotellet på kvällen så la vi oss bara i sängen, åt hämtmat och somnade framför Eurovision.

 

IMG_5539

På söndagen tog jag sovmorgon då butikerna ändå inte öppnar förrän vid 12, jätteskönt! Jag startade dagen på Pret med en mysig frukost och sedan gick jag själv (orka ha en suckande svans efter sig) och shoppade loss hela dagen tills butikerna stängde. Det blev såklart en (ganska lång) runda på Primark och en hel del stopp bland olika skönhetsbutiker. Jag hade ont i armarna av alla påsar när jag kom tillbaka till hotellet!

 

IMG_5546

Neals Yard Remedies 

IMG_5550

Covent Garden

IMG_5580

Charlotte Tilbury’s butik i Covent Garden

IMG_5544

”Liten” påse från Primark pga att allt är jättebilligt där

IMG_5596

Jag var ganska slut på söndagskvällen men jag lyckades ändå rycka upp mig, dra på en svart klänning, måla på lite eyeliner från Kat von D och rött läppstift från Smashbox för att bege mig ut på en mysig middag och sedan hem i säng då vi flög hem tidigt på måndag morgon.

Är så glad över den här helgen! London är en så himla mysig stad och det finns ju så mycket roliga skönhetsprodukter som är lite svåra att få tag på här hemma. En lustig grej är att min hud och mitt hår alltid blir helt magiskt bra när jag vistas i UK. Jag vet inte om det är luften, vattnet eller bara att jag släpper all stress hemma men det är jättestor skillnad på både hud och hår! Borde flytta hit, egentligen.

Det kommer självklart upp inlägg här framöver med vad jag köpte med mig hem från resan!

Det här inlägget postades i Mickis, Resor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till London <3

 1. Donnachic skriver:

  Jätteroligt att få läsa om din Londonresa! Jag älskar den staden, och varit dit fler ggr än jag kan räkna! Men nu var det flera år sen.
  Om du nån gång vill se mer Harry Potter så åk till Oxford och kika in i universitetsmatsalen där många scener utspelades! Jag pluggade i Oxford och det slår nästan London!! Otroligt vackert! Men förstås inte samma beautyshopping!
  Kul att du delade med dig! Kram!

  • Mickis skriver:

   Åh ja! Dit måste jag 🙂 Universal har ju nyss öppnat ett HP-land i USA också… Hehe, mycket önskeresor!

 2. Hanna skriver:

  Älskar London (men det har du nog redan listat ut)! Vi pratar redan om en ny resa dit då vi längtar tillbaka så! Kanske blir en resa till sommaren med min familj, så kul! 🙂 De kommer hem till oss imorgon så ska vi planera lite, och jag hoppas på London 😉
  Primark har jag dock inte förstått mig på, för mycket folk och för mycket oreda, och sedan brukar jag och Anton hålla ihop, så det blir liksom inte att man orkar gå runt och kolla så noga när han tycker det är så trist. Men (nästan) likadan är väl jag när han vill kolla vinyl. Jag får välja mina stunder och dra med honom på nagellacks och sminkshopping istället.
  Förresten, har du nån bra sminkshopping i Barcelona att tipsa om? Vi åker på söndag, så det är nära nu! 🙂
  Trevlig helg Mickis! 😀

  • Mickis skriver:

   Åh vad mysigt! Hanna, lämna A i någon pub eller vinylaffär och gå själv till Primark (gå till den som ligger mer åt Tottenham court road på Oxford street). Ta en påse, fyll den. Stanna upp och rensa ur påsen på det som inte passar/du inte ”behöver” och fyll sedan igen. Ta god tid på dig. Jag gick väldigt länge på pyjamas-avdelningen… Haha!
   Och – Du måste åka till WB studios! Så coolt!
   Barca: KIKO, apotek, Sephora… Hmm det finns nån beauty-kedja som jag inte kommer ihåg vad den heter nu men den finns lite överallt (nere vid piren i gallerian bla.)! Åhh vad jag är avis på att du har Adele kvar!!! Njuuuut! <3

   • Hanna skriver:

    Planeringen gick bra idag! Det blir London i slutet få juli/början på augusti, så glad! 🙂 och vi har bokat biljetter till Harry Potter!!!!!! ÄNTLIGEN!
    Tänker att jag och mamma kommer få lite egentid under resan, så det kan bli lite annan shopping än tidigare resor 🙂
    Primor kanske,i Barcelona? Ja, jag ser så fram emot Adele (och Coldplay, har nog glömt att nämna att vi ska se dem med, oooops)!!!!

    • Mickis skriver:

     Yaaaay!!! Vad kul!! 😀
     Klart du och mamma ska gå själva, så ni får kika lite lugn och ro 🙂
     Ska ni se Coldplay i Barca eller i Sverige?

 3. Emma P skriver:

  Låter som en underbar resa! Vi ska till Prag på långhelg snart, ser verkligen fram emot det!

  • Mickis skriver:

   Åh vad härligt! Där finns det väl en massa roliga skönhetsprylar för inga pengar alls 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *