Blå mitt-i-veckan mask

*Inlägget innehåller annonslänkar*

IMG_4775

Igår testade jag Peter Thomas Roth‘s nya mask Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask som kom med i GWP-påsen som Skincity hade för någon månad sedan. Masken är i en skimrande (älskar glittret) gel-form och ska verka återfuktande och innehåller bla. blå alger och glaciärvatten.

IMG_4774

Jag kletade på ett ganska tjockt lager i ansiktet efter rengöringen och lät den sitta på i ungefär 30 min, det står 10 min på burken men jag tänkte att den kan lika bra få verka lite extra. Masken är väldigt svalkande och skön på huden men rätt klibbig och den sjunker inte riktigt in utan lägger sig mer ovanpå huden.

 Den är inte är lika svår att tvätta av som de andra maskerna från PTR som tex. Irish Moor Mud Mask som är jättesvår att få bort. Jag vet dock inte om huden fick någon riktigt rejäl fuktboost efteråt (dock är min hy kaos efter ojämn sömn, flygresor och en weekend i London) men den var skön och gav åtminstone lite mer fukt till fejset än innan.

Är du nyfiken på masken så finns den hos bla. Skincity.

Det här inlägget postades i Hudvård, Mickis testar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *