Krasch

*Inlägget innehåller annonslänkar* 

Hudvård i glasflaska är ju snyggt men absolut inte praktiskt. I alla fall inte i ett badrum med kakel och klinkers. Efter min microneedle-behandling med Filorga så fick jag med mig serumet Hydra-Hyal som innehåller hyaluronsyra som ska skydda och ge ordentligt med fukt till huden. Serumet kommer då i en glasflaska med pipett och det var här det inte gick så bra för min del.

 

IMG_5079

Kladdig hand, flaskan glider och pang sa det i handfatet. Hela botten och nederdelen av flaskan krossades så att halva innehållet rann rakt ner i avloppet.

Eftersom jag håller på att testa serumet och hittills gillar det så pass mycket så blev jag ju väldigt irriterad. Som tur var så hamnade flaskan uppochner så jag lyckades rädda kanske en tredjedel av innehållet i små burkar som nu står i badrumsskåpet. Kanske inte optimalt men det fungerar, här ska inga dyrbara droppar gå till spillo i onödan bara för att jag är så klantig att en förpackning går sönder.

Jag kommer ändå utvärdera serumet vidare tills det tar slut tillsammans med en annan kräm från Filorga, är du nyfiken på märket så finns det hos tex. Eleven.

 

 

Det här inlägget postades i Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *