Krasch nr 2

Becca har, enligt mig, världens snyggaste highlighters som lägger sig som en dröm på kindbenen och ger huden ett så fin glow. Det här är nyansen Champagne Pop som är skapad av den amerikanska YouTube– stjärnan och makeup artisten Jaclyn Hill. Just Champagne Pop såldes till en början bara på amerikanska Sephora och jag hade en sån tur att jag fick ett exemplar i present i vintras. Jag var ju såklart överlycklig eftersom jag älskar highlighters!

 

966

I förra veckan så hände dock det som tyvärr händer då och då. En liten olycka. Igen. Dosan glider ur handen och kraschar rakt ner i badrumsgolvet. Som tur var hade jag plastskyddet för så de kraschade bitarna stannade kvar i dosan men vad smuligt och skimrigt det blir överallt…

Haha! Alltså, jag blir så trött på mig själv ibland!

 

IMG_1688 IMG_4999

Som tur är så går det ju att laga om man är lite pysslig. Jag har inhandlat Isopropylalkohol och ska försöka ge mig på att lösa upp de små bitarna för att sedan pressa ihop det till ett helt puder igen. Wish me luck!

 

Det här inlägget postades i Makeup och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *