Nagellack från Yves Rocher

*Inlägget innehåller annonslänkar*

IMG_4928

När jag var och besökte Presskontakternas kontor sist så fick jag med mig lite nagellack från Yves Rocher‘s sommarkollektion. Nagellacken 501 Jaune Yuzu och 52 Melon ser riktigt somriga och fina ut i flaskorna. Jag gillar att flaskorna är mer långsmala än breda, det blir enklare att förvara dem och de står ändå stadigt när jag målar.

IMG_5062

Supersöta nagelstickers i form av exotiska frukter, perfekt nu till sommaren!

 

IMG_5074

Här är två lager av det gula lacket Jaune Yuzu och jag är riktigt imponerad! Det brukar inte vara lätt att få ett gult lack jämnt och fint med bara två lager, det är dessutom superenkelt att måla med tack vare den rundade och breda borsten. Riktigt fin sommarfärg för mig som älskar gult.

 

IMG_5274

Det orangea lacket Melon var lite svårare att få jämnt och täckande med bara två lager men det blir en väldigt snygg orange färg. Jag var nog tyvärr lite snabb med att sätta på stickers då de krympte lite med lacket när det torkade, jag tror att det blir snyggare om jag hade väntat tills lacket var helt torrt innan jag satte på dem. Väldigt söta och somriga ändå!

Inte mina finaste manikyrer jag gjort och bortse gärna från mina hemska och torra nagelband, de har ballat ur totalt men börjar återgå till normalt tillstånd.

Det här inlägget postades i Makeup, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Nagellack från Yves Rocher

  1. Åh va kul att YR har nagelstickers!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *