Hello Kitty by OPI

IMG_4652

För några veckor sedan så kom det ett litet paket till mig på posten från fina Hanna med två lack som jag suktat efter. Hon hade hittat ett kit i London med lacken Charmmy & Sugar och Let’s Be Friends från Hello Kitty-kollektionen från OPI som släpptes i vintras.

 

IMG_4647

Charmmy & Sugar är ett halvtransparent lack med både skimmer, holo och glitterkorn, ett av de snyggaste lack jag någonsin sett och superenkelt att måla med (mardröm att ta bort men det är lätt värt det pga fint).

Let’s Be Friends är ett heltäckande cremelack i en ljust ljusrosa ton som är lite svårare att måla med men det är en väldigt fin färg och täcker bra med två lager.

 

IMG_4558

Här har jag målat med Let’s Be Friends som bas och sedan målat på Charmmy & Sugar ovanpå, såå jäkla snyggt! Det är lite svårt att fånga färgen då den skiftar väldigt mycket beroende på ljus. Ibland syns det bara ett subtilt skimmer och ibland ser det ut som om nageln är folierad, riktigt coolt.

 

IMG_4573 IMG_4576

TACK Hanna <3

Det här inlägget postades i Favorit, Naglar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hello Kitty by OPI

  1. Hanna skriver:

    Okej… 1. Hur har jag kunnat missa detta!? 2. Det är verkligen hemskt att ta bort, men så fint så det är värt det 😉 3. Superfint på de sista bilderna när det kommer fram alla möjliga färger i lacket och glittret. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *