Wet brush-pro från HH Simonsen

IMG_4881 IMG_4880

Att borsta håret när det är blött har länge varit ett big NO-NO. Men, nu har det dykt upp en hel del olika redskap och produkter som inte sliter på håret på samma sätt. Jag har fått hem en Wet Brush-pro från HH Simonsen som gör att du kan borsta håret när det är blött utan att det slits.

Jag har tidigare kört med en bredtandad kam från GHD och olika typer av Tangle Teezers men jag gillar den här nästan bättre. Håret glider igenom borsten som smör och reder ut det utan problem. Det känns inte som att håret slits speciellt mycket alls vilket är skönt, jag gillar nämligen att borsta eller kamma håret när det är blött. Man kan även använda borsten i duschen medan du tvättar håret, jag har dock endast testat den efter tvätt.

En sak som dock ska undvikas med denna borste är värme från fön då plastpiggarna i värsta fall kan smälta.

 

IMG_4929 IMG_4930

Jag fick även hem Hair cuddles från samma märke som är en typ av hårsnodd. Den ska inte slita på håret eller lämna märken när man har det uppsatt. Fin lila-rosa färg på snoddarna och det ska bli kul att testa dem, jag har de senaste åren endast använt snoddar från Blax som inte sliter på håret.

 

Det här inlägget postades i Hårvård & Styling, Mickis testar, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *