Veckan som gått

 

IMG_4797

Jag har haft en ganska intensiv men samtidigt riktigt rolig vecka bakom mig med både skönhetsfrossa, jobb, konsert och pyjamasläge i soffan!

Veckan började med tre stycken lediga dagar från kontorsjobbet!  Jag var inbjuden till Stockholm Beauty Week i Kungsträdgården men jag var bara där en stund på måndagen då jag tyckte att det var lite rörigt.  Det var heller inte så många, enligt mig, intressanta utställare som fanns på plats.

 

IMG_4831

Jag hittade dock en intressant utställare och det var Filorga där jag fick en behandling med deras produkt NTCF (Hyaluronsyra, vitaminer och aminosyror mm.) som slussades ner i huden med hjäp av micro needling. Behandlingen ska hjälpa till att få bort rynkor och ärr bla. och jag kommer skriva mer om denna behandling om några veckor när jag ser hur resultatet blev.

 

IMG_4873

Istället för att vara kvar på SBW så gick jag till några PR-byråer då jag missade pressveckan som var förra veckan, då alla nyheterna för hösten visades upp. Det blev ett trevligt besök både hos Presskontakterna och Mildh Press där jag fick en massa härliga skönhetsnyheter presenterade för mig.

 

IMG_5043

Det blev kontorsjobb både tors- och fredag för att sedan på fredagskvällen bege mig till Tele 2 Arena för att se en efterlängtad konsert med Adele. Ahhh magisk kväll! Jag och fd. skönhetsbloggaren Aida sjöng (skrek) tills vi knappt hade någon röst kvar. Sådan power i den där kvinnan så det är inte klokt, extremt vacker är hon också (jag var i slutet endast två meter ifrån henne så ja jag har sett hennes skönhet på nära håll).

 

IMG_5052

Tack Aida för ett minne för livet <3

Veckan avslutades i pyjamas i princip hela helgen, har mest kollat film och bara tagit det lugnt. Har dock hunnit med att både fota och testa lite nya produkter som jag kommer skriva om här framöver!

 

 

Det här inlägget postades i Event, Mickis och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *