Too Faced Chocolate Soleil

IMG_4641Sist jag handlade på Sephora så passade jag på att hämta ut en gåva då jag lyckats komma upp till nivån Black Card (vet inte riktigt hur det gick till dock). Gåvan visade sig vara en liten version av solpudret Chocolate Soleil Matte Bronzer från Too Faced som doftar choklad. Gissa om jag blev glad?!

 

IMG_4642

Jag fick nyansen Medium/Deep som vid första anblick ser ut att vara ett antal nyanser för mörk för mig. På huden är den dock inte alls så mörk som den ser ut i dosan och jag tror att den kommer bli jättefin på min hudton när jag får lite mer färg. Jag har inte testat något från Too Faced tidigare men det lär nog bli fler produkter framöver.

 

IMG_4643

Det här inlägget postades i Makeup och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Too Faced Chocolate Soleil

 1. Kashaya skriver:

  Jag gillar Too Faced. Deras produkter brukar vara bra

 2. annica skriver:

  Hej hej
  Hur fick du din gåva? Jag har också black card men fick aldrig någon gåva utan bara kontot nollställt. Har varit i kontakt med kundtjänst 2 ggr men inte fått några vettiga svar. Skickas kupongen via mail el post? Är grymt sur över att de varken svarar el ersätter mig. Tacka vet jag Sephora i USA som är grymma. Tack för en bra blogg annars. Kikar förbi ibland när jag hinner 🙂

  • Mickis skriver:

   Hej! Tack för att du kikar in 🙂 Jag fick mail om det, min kompis hade också problem med gåvorna – det visade sig dock att de registrerat fel mail. Hon fick hjälp av personalen i butik, så testa där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *