Sunday is Spaday

*Inlägget innehåller annonslänkar* 

Söndagskvällar viger jag åt hudvård och lägger gärna en mask eller två. Idag tänkte jag köra en rejäl exfoliering och sedan ordentligt med återfuktning som får verka under natten.

IMG_4626 IMG_4630

Jag börjar med Exuviance Triple Microdermabrasion som är en exfoliering som har en trippelverkande effekt då den innehåller AHA-syra, mikrokristaller och papayaenzym. Jag masserar in den på fuktig hud och låter den verka i någon minut för att sedan skölja av. Den tar bort allt fnas och alla döda hudceller för att lämna huden mjuk och len, jag upplever även att min hudstruktur blir finare när jag använder den. Doftar väldigt gott av persika eller aprikos.

 

IMG_4785

Efter exfoliering återfuktar jag alltid huden och jag tänkte idag knäcka den här ampullen som kommer från Babor. Ampoule Concentrates Hydra Plus Active Fluid är en liten glasflaska med koncentrerat innehåll, en så kallad booster, som ger en rejäl återfuktning till huden. Flaskan knäcks av vid markeringen och sedan klappar jag in allt innehåll i två omgångar till all vätska gått in ordentligt i huden.

 

Dermalogica Skin Hydrating Masque 3

Som avrundning kör jag gärna en fuktmask som får verka över natten. Idag blir det Dermalogica Skin Hydrating Masque som doftar friskt av gurka och lugnar huden samtidigt som den ger ordentligt med fukt. Har haft ett antal små tuber av masken men nu är det här den sista, tror jag måste köpa en i fullsize till nästa gång.

Produkterna finns att köpa hos tex. Eleven eller Skincity (som just nu har rea på Exuviance till midnatt).

Hoppas ju självklart att denna trio ska göra underverk med huden tills imorgon då jag är inbjuden till Stockholm Beauty Week i Kungsträdgården.

 

Det här inlägget postades i Favorit, Hudvård och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *