Bästa mascaran

*Inlägget innehåller annonslänkar*

IMG_2575

Lancôme gör enligt mig de absolut bästa mascarorna, jag har testat många olika varianter och modeller från märket och den jag gillar allra bäst är Hypnôse som ger väldigt fina fransar på mig.

 

IMG_2574

För tillfället använder jag Lancôme Hypnôse Volume-à-porter som är en volymgivande variant.  Kolsvart och lättapplicerad formula som lägger sig fint runt varje frans och är lätt att jobba med. Det går hur enkelt som helst att bygga på flera extra lager utan att det blir fula spindelben till fransar. Tack vare den smidiga gummiborsten kommer mascaran åt varenda frans, även de i inre ögonvrån.

Jag har inte fått några pandaögon så länge jag använt den här mascaran, den sitter där den ska på fransarna under hela dagen (och hela kvällen om en är iväg på roligheter, annars är sminket av senast kl 19.00). Mascaran är inte vattenfast men det kan behövas en bra ögonmakeup-remover eller en precleanse etc. då det annars kan vara svårt att få bort den ordentligt.

Det finns dock ett minus med att tycka om en mascara från Lancôme och det är priset. Mascarorna från Lancôme är absolut inte billiga men jag har hittills inte hittat någon som ger mig lika fina fransar som dem.  Har du några hundringar över och är sugen på att testa så finns de att köpa hos tex. Eleven.

 

IMG_2578

 

 

Det här inlägget postades i Favorit, Makeup och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Bästa mascaran

  1. Emma P skriver:

    Lancômes mascaror brukar alltid leverera men precis som du säger så är prislappen därefter. Jag har inte testat just denna men blev sugen nu, tycker att det verkar vara en bra borste…

  2. Nora skriver:

    Älskar den!!!!! Har inte använt den på länge dock men minns hur perfekt den var, priset däremot –> inte så perfekt ☹️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *