Gårdagens söndagsmask!

*Inlägget innehåller annonslänkar*

IMG_4414

Igår kväll körde jag, som nästan alla andra söndagar, en söndagsmask och den här gången föll valet på en ny favorit från Exuviance som heter Rejuvenating Treatment Masque. Det är en lugnande och lystergivande peel-off mask med både AHA- och PHA-syra.

 

IMG_4633

Masken kommer i en praktisk (dock rätt tråkig) tub och är i gel-formula som ska smetas ut i ett ganska tjockt lager över ansiktet, undvik ögon, mun och hårfäste. Masken doftar starkt och det sticker verkligen i näsan och pirrar lite i huden vid appliceringen, som tur är så försvinner både doften och pirret så fort den börjat stelna till. Masken ska stelna under ca 5-10 minuter och sedan ska man kunna dra av den.

 

IMG_4538

Jag älskar känslan av att dra av masken när den är klar, det är på något sätt väldigt tillfredsställande. Efter att masken dragits av (man kan även skölja av den med vatten) lämnas huden ren och med mycket lyster, porerna har även dragit ihop sig lite mer än vanligt. Huden känns riktigt fräsch och fin! Masken kan användas ca 1-2 gånger i veckan.

Exuviance kan du köpa hos en hel del salonger runtom i Sverige eller tex Skincity om du hellre vill handla online.

 

Det här inlägget postades i Favorit, Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Gårdagens söndagsmask!

  1. Hanna skriver:

    Mycket imponerad av denna mask och då använde jag den ändå första gången idag! 🙂 Tycker att det syntes stor skillnad på porerna efter, så jag är mycket nöjd! Hoppas den fortsätter att leverera 😀 Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *