Ritual of Karma

IMG_4602

I onsdags var jag inbjuden till Klocksviten på Berns för lanseringen av Rituals nya sommardoft Ritual of Karma, en lätt blommig och frisk doft med noter av vit lotus och bergamott. Kollektionen innehåller sju produkter och det som saknas på bild är doftljuset och doftstickorna. Jag älskar de turkosa förpackningar med koppardetaljer, kommer bli fint i badrummet hemma hos mig!

 

IMG_4564

Jag fick en skön skrubbning och handmassage med de nya produkterna av en riktigt gullig Rituals-tjej som visste precis vad hon gjorde. Eftersom jag kom direkt efter jobbet så var det välbehövligt och hon fick mig att komma ner i varv rätt bra! Doften är avslappnande samtidigt som den är fräsch, kommer passa perfekt nu till sommaren.

 

IMG_4566

Det var även en tjej som gjorde hennatatueringar om man ville, jag har inte testat på att göra det tidigare så jag ville ju såklart testa. Jag fick en jättefin blomma och krumelurer längs med handryggen, jag är jätteimponerad av att hon målade allt detta på fri hand.

 

IMG_4569

En annan variant av hennatatuering på en annan gäst

IMG_4570

Det bjöds även på jättegoda små kakor dekorerade med turkos glasyr för att matcha förpackningarna, jag kan ha ätit ett par stycken av dem…

Produkterna finns under en begränsad period och ska finnas i butik from nu i april, är du nyfiken (vilket jag kan tycka att du borde vara) så bege dig bums till en butik som säljer Rituals.

Say good words, think good thoughts, do good deeds

Det här inlägget postades i Doft, Event, Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *