Presenter från Tokyo!

IMG_4454

Härom veckan fick jag två finfina presenter från min fina kompis Emma (TACK <3) som varit i Tokyo och shoppat lite roliga skönhetsprylar. Jag fick två stycken arkmasker föreställande en katt och en gris, så fina och roliga!

 

IMG_4661

I fredags så kände jag att jag behövde ha någon enkel mask som inte behöver tvättas av och jag valde att lägga på masken med katten på. Alltså, man ser ju för rolig ut! Jag har ingen aning om vad det är i eller vad den är bra för då allt står på japanska (?) men den var ordentligt svalkande och jag tror att den var åt det fuktgivande hållet.

 

IMG_4657

Sambon ville ju såklart också ha en när han såg mig, så jag lät honom ta grismasken. Jag tror att det var ungefär samma typ av innehåll som maskerna var dränkta i då vätskan kändes ungefär likadant. Kattmasken doftade dock lite mer vanilj och grismasken lite mer åt citrushållet.

Vi satt med maskerna på i ca 20 minuter och sedan klappade vi in den överblivna vätskan på varandras ansikten. Hudvård och kärlek samtidigt, kan det bli bättre? Efteråt kändes ansiktet lite mer plumpat än vanligt, så jag antar att det var någon typ av fuktgivande ingrediens i.

Är du sugen på att vara katt eller gris för en stund så har jag har sett att det går att klicka hem liknande masker med djur på från Ebay.

Det här inlägget postades i Hudvård och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Presenter från Tokyo!

 1. Emma skriver:

  Vad fina ni blev <3

 2. Hanna skriver:

  Haha, vilka masker! 😀 Imponerade att du får din kille att testa! Som jag tjatat på Anton om att han ska testa nån mask (vilken som) men han vägrar… 🙂

  • Mickis skriver:

   Ja, jätteroliga! Här behövs det inget tjat eller övertalning, behöver snarare lås på mina skåp och lådor 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *