Hårfavoriter från Lanza

*Inlägget innehåller annonslänkar*

IMG_4386

Mitt favoritmärke när det kommer till hårvård är utan tvekan det italienska märket L’anza. Oavsett hur många gånger jag försöker byta märke så återkommer jag nästan alltid till schampo och balsam från någon av L’anza‘s serier. De senaste flaskorna som jag tagit slut på här hemma är Healing Volume Thickening Shampoo och Healing Strength Manuka Honey Conditioner.

Healing Volume Thickening Shampoo är ett volymgivande schampo som är relativt milt och doftar gott. Ja, håret blir ju rent också. Det ger kanske inte supermycket volym men det funkar på mig och gör mitt hår rent utan att det blir torrt och frissigt.

Healing Strength Manuka Honey Conditioner är ett fuktgivande balsam vilket mitt hår behöver då jag har blekta slingor i mitt hår och lätt får torra längder. Det här balsamet ger bra med fukt men utan att tynga ner mina fina strån så det ligger slickat mot kinderna. Balsamet gör även så håret blir lent och lättare att reda ut, som ett balsam ska vara enligt mig.

Nu ska jag tro det eller ej försöka ge mig på ett nytt märke igen, vi får väl se om jag återkommer till L’anza eller inte. Återkommer om det i ett inlägg framöver!

L’anza finns att köpa på tex Eleven eller hos frisörer!

Det här inlägget postades i Favorit, Hårvård & Styling och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Hårfavoriter från Lanza

 1. Donnachic skriver:

  Roligt att höra att det blåa balsamet är bra! Jag kör med schampot och balsamet i den serien också. Men just nu Redken Diamond Oil, men vet redan nu att det blir L”Anza igen, haha!

  • Mickis skriver:

   Ja, jag lär väl inte kunna hålls mig borta från L’anza speciellt länge den här gången heller ?

 2. Ricki skriver:

  Har också använt thickening ett tag men efter att ha provat rosenserieens schampoo är jag helt såld på det otroligt milt och håret blir jättefint mitt bästa volymschampo hittills! Nu tycker jag nästan det kliar om jag tar Lanza

  • Mickis skriver:

   Har inte testat något från Rosenserien, jag är dock lite känslig mot mer naturliga produkter 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *