Frat Boy och Mary-Lou

*Inlägget innehåller annonslänkar*

IMG_4417

Frat Boy och Mary-Lou Manizer från The Balm är två stycken sminkfavoriter som jag använder ofta, åtminstone några gånger i veckan. Söta förpackningar med riktigt fint och välpigmenterat innehåll som också är snällt mot huden, täpper tex. inte till porer. Går att köpa hos en mängd olika webshoppar som tex Eleven.

 

IMG_4419

Frat Boy är ett rouge som är rejält pigmenterat och kommer i en liten förpackning gjord av kartong med en spegel i locket. Det blir en väldigt fin och naturlig persikorosa färg på kinderna som håller hela dagen. Första gången jag testade så tog jag en aningens för mycket på borsten, så ett litet tips är att bygga på lite färg i taget.

 

IMG_1687

Mary-Lou Manizer kommer i en rätt tung dosa med spegel i locket, jag gillar den här förpackningen bättre än den som Frat Boy kommer i då den känns mer rejäl .När jag fick hem Mary-Lou Manizer så var det ren kärlek vid första ögonkastet, har jag förresten sagt att jag gillar highlighters? Här har vi the Queen of skimmer! Underbart ljust champagnefärgad highlighter utan glitter och som ger jättefint glow till huden. Jag brukar till vardags svepa lite svagt på kindben, amorbåge, inre ögonvråna och på näsryggen med Real Techniques Setting Brush. Ska jag iväg på någon rolighet så öser jag såklart på med lite mer, kan inte bli för mycket highlighter då.

Jag känner mig inte riktigt klar om jag inte har highlightat ansiktet då det är ett så bra knep att fuska fram lite glow i vardagen. Det som är bra med Mary-Lou Manizer är att det går att bygga upp intensiteten med skimret, beroende på tillfälle så kan en alltså vara mer sparsam med glowet om discokula inte är lämpligt.

 

IMG_4425

Frat Boy till vänster och Mary-Lou Manizer till höger

Det här inlägget postades i Favorit, Makeup och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Frat Boy och Mary-Lou

  1. Hanna skriver:

    De är favoriter här hos mig med! Frat boy äääälskar jag, det ger så fin färg! 😀

  2. Donnachic skriver:

    Åh detta är mina favoriter också! Även om Mary Lou inte är ger det mest subtila glowet så älskar jag hur len den är och perfekt i nyansen till min hud! Love it! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *