Hannibal goes golddigger

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Om det är något som jag gillar så är det att pyssla om ansiktet med ansiktsmasker och när det dessutom är en arkmask som innehåller 24k guld och ska motverka rynkor så blir det ju ännu bättre.

 

IMG_4411

Peter Thomas Roth Un-Wrinkle 24K Gold Intense Wrinkle Sheet Mask är en arkmask gjord av 100% bomull som är dränkt i en blandning av 24K guld, hyaluronsyra och peptider bland annat. Masken ska läggas på ansiktet och ligga kvar där runt 15 minuter, sedan klappas resterande vätska in på huden.

Jag måste ju erkänna att jag var lite skeptisk till guldet innan då jag hört väldigt mycket delade meningar om den tidigare guldmasken från samma märke. Dock har jag varit nöjd med resultatet av både Irish Moor Mud Mask och Rose Stem Cell Bio-Repair Mask så lite spännande och framförallt lyxig kändes det att prova den.

 

IMG_4442

Jag kan ju inte påstå att man är speciellt snygg i masken! Fick förvarna sambon genom att skrika ”Bli inte rädd när du kommer in i vardagsrummet, jag har mask på!” varpå jag fick en blick med höjt ögonbryn och sen vände han på klacken och gick, haha!

Masken är i vilket fall otroligt skön och svalkande, det känns som att huden får en ordentlig fuktboost och jag satt nog 25 minuter med den på. När jag först vecklade ut masken så såg jag till min besvikelse inte något guld på den, bara en vanlig vit arkmask. Som tur var så behöll jag påsen då det blev så mycket vätska kvar när jag tog upp masken, jag tänkte att jag kunde klappa in det i ansiktet efteråt eftersom jag inte vill vaska några dyra gulddroppar!

 

IMG_4450

Och tur var väl det, kolla hur mycket som var kvar i påsen! Huden slurpade gladeligen i sig all mumsig vätska och sedan lät jag det vara kvar på huden och följde upp med Beauté Pacifique Instant Hydrating Mask.

Gav det något resultat då eller är guldet bara en gimmick? Jag tyckte att huden kändes len, porerna hade dragit ihop sig och det såg faktiskt som att linjerna i pannan slätats ut något dagen efter, sen om det beror på guldet eller inte kan jag inte svara på. Riktigt skön mask som ger rejält med fukt och är du sugen på att skrämmas så får du ju det på köpet!

Masken kommer säljas i 6-pack och ska användas en gång i veckan för bästa resultat, märket säljs hos bla. Eleven och Skincity

 

Det här inlägget postades i Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hannibal goes golddigger

  1. Mona Lindström skriver:

    Den skulle jag verkligen vilja testa. Jag är en av dem som gillar guldmasken på burk. Den gjorde nytta på min hud. Tack för ett trevligt inlägg.
    Kramar från Mona

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *