Original Mineral C Paste

IMG_4396

Jag har ett typiskt skandinaviskt fint hår med tunna hårstrån och rätt obefintlig volym. Jag brukar bleka slingor för att dels ljusa upp min tråkiga råttfärg men även för att håret ska svälla upp lite och få någon sorts volym.

Det Australiensiska märket Original Mineral lanserar nu C Paste som är en lättviktig paste  som ska tillföra textur och volym men samtidigt gå att styla om under dagen. C Paste innehåller bland annat kokosolja för att vårda håret och det gör att den doftar helt divine! Den ska fungera på både kort och långt hår men eftersom jag har rätt långt hår för tillfället så har jag bara testat på långt.

IMG_4397

Burken som C Paste kommer i har ett stort tomrum runtom själva behållaren, lite märkligt kan jag tycka med tanke på extra luft som fraktas men det finns säkert något bra syfte med det då Original Mineral är kända för att värna om miljön.

Pasten ska appliceras i nästan torrt hår för att sedan tvinnas och på det sättet få textur på håret. Fungerar det? Svar ja! När jag först applicerade det så kändes det nästan som klister men ju mer produkten torkar desto snyggare, mjukare och mer omformbart blir håret. Jag får riktigt snygg textur, tänk som saltvattenspray men utan att det blir för matt, samt en hel del volym som håller hela dagen. Doften är hur god som helst, jag skulle gärna vilja ha en kroppskräm med precis den här doften!

Det här inlägget postades i Hårvård & Styling, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Original Mineral C Paste

  1. Emma skriver:

    Oh låter spännande! Vet du vilka som säljer? <3

  2. Pingback: Original Mineral Atonic |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *