Månadens empties

*Inlägget innehåller annonslänkar*

IMG_4382

April är här och det känns som att alla mina produkter börjar ta slut, här är fyra stycken som jag gjort slut på under mars.

Revlon Nutri Color Creme 1002 är en hårinpackning med lila pigment som neutraliserar gula toner i håret. Det här är en stapelvara hemma hos mig och jag använder den ungefär varannan vecka för att få en kallare nyans på mitt blonda hår.

Peter Thomas Roth Bio Stem Cell Bio-Repair Gel Mask är en provburk med en reparerande gelmask som jag fått av en kompis då hon inte gillade den. Tur för mig, jag tycker att den är jätteskön! Jag har smackat på ett tjockt lager och låtit den sitta i minst 20 min och sedan tvättat av. Huden känns skönt återfuktad och uppstramad efteråt. Trots att burken är liten så har den räckt förvånansvärt många gånger och jag är nu sugen att testa på fler masker från Peter Thomas Roth då denna är så bra!

Rituals Fortune Scrub är en rejält rivig skrubb med apelsindoft. Huden blir supermjuk och doften piggar upp sinnet, jag har testat rätt många skrubbar från Rituals men det här är nog favoriten då den river så bra och doftar gott.

M Picaut Hydra Miracle Serum har jag verkligen snålat med de senaste veckorna då jag inte velat att den skulle ta slut. Nu har jag insett att den faktiskt är slut och kan konstatera att den helt enkelt är riktigt grym. Kanske inget mirakel som namnet säger men väldigt, väldigt skön på huden då den återfuktar på djupet och lämnar huden mjuk och len. Jag kommer nog behöva köpa en ny flaska av den här inom en snar framtid, saknar den redan.

Produkterna finns att köpa på tex. Eleven eller Skincity

 

Det här inlägget postades i Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *