Kat Von D Tattoo liner

IMG_4406

I februari släpptes delar av Kat Von D‘s sminklinje på Sephora i Sverige, finally!

Jag har egentligen bara varit sugen på eyelinern Tattoo Liner i den svarta färgen Trooper som ska vara enkel att måla med och hålla bra. De andra produkterna ser jättefina ut men har inte lockat mig lika mycket. Såklart var jag tvungen att slå till på eyelinern när jag hade vägarna förbi Sephora för några veckor sedan!

 

IMG_4403

Tattoo Liner är alltså en flytande eyeliner med en tunn, lång spets och en svart och alldeles lagom flytande formula, den varken flyter ut eller torkar för snabbt. Formulan ska vara vattenfast, jag har inte hunnit hårdtesta den riktigt ännu men den sitter bra och trots det är det inga problem att få bort den med sminkborttagning.

 

IMG_4405

Första intrycket är riktigt bra! Den är enkel att måla både en tunn, skarp eller en fet vinge och håller bra på mig. Den är i den något dyrare klassen men är lätt värt pengarna, definitivt en av de bästa eyeliners som jag har testat.

 

Det här inlägget postades i Makeup och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *