Make Up Store SAFARI

saf

I den sista lådan på den lilla byrån jag fick med mig från Make Up Store‘s visning så hittade jag ett solpuder och en eyedust med leopardmönstrade förpackningar samt en leopardmönstrad sarong. Produkterna ingår i  den djuriskt inspirerade kollektionen Safari där det är fokus på bronzigt solkysst hud, mycket highlighter och sotade ögon.

 

Powder

Bronze

Solpudret Leopard kommer i en rätt stor dosa med spegel där även pudret har ett fint leopardmönster. Färgen drar tyvärr lite för mycket åt det orangea hållet för min smak, men sen är ju jag också väldigt blek i min hudton. Solpudret ger även en del skimmer som kan vara snyggt till sommaren, jag föredrar dock matta solpuder framför skimriga. Leopardmönstret blir dessvärre lite utsmetat och fult så fort man petar i pudret med en borste men det såg ju himla snyggt ut innan.

 

dust

Loose

Eyedust Desert är ett champagnefärgat löst pigment som fungerar både som skugga och highlighter. Det blir ett riktigt snyggt glow och är rejält pigmenterat. Jag som är highlighterknarkare älskar sådana här typer av nyanser, gärna i hela fejset.

 

Swatch

Solpudret Leopard till vänster och Eyedust Desert till höger

I denna kollektion så ingår även läppstiftet Leo, en Microshadow som heter Resort, en Marble microshadow som heter Daino Reale, två stycken paletter med 12 skuggor per palett som heter Jungle Fever och Midnight Hour samt tre stycken olika borstar med leopardmönster på.

 

Det här inlägget postades i Makeup, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *