Påsk i Venedig!

Jag spenderade hela Påskhelgen i ett soligt Venedig med min sambo, hur härligt som helst! Mycket god mat – pizza, pasta, gelato och ett och annat glas vin till det. Lite sigthseeing och kultur i form av Markusplatsen med tillhörande kyrka, Dogepalatset, Santa Maria Della Salute kyrkan och en gondoltur på kanalerna hann vi med under våra promenader genom stadens alla gränder och broar. Det blev dock ingen direkt shopping för min del, vi var inne i lite affärer och kikade (blev förvånad att det faktiskt finns ett Sephora mitt i smeten) men vi koncentrerade oss mest på att se själva staden.

 

jag

Sol! 

Santa Maria della Salute

Santa Maria Della Salute

Gelato

Gelato – Pistage och hallon, bland det godaste som finns! 

Venice me

Kanaler och broar, jag i den stora salen i det mäktiga Dogepalatset!

Gondol

Gondoltur där vi fick veta att det aldrig bor någon på första våningen pga. vattennivån, bostäderna börjar först på andra våningen. 

opi

På naglarna hade jag ju såklart ett passande lack, ”Be there in a prosecco” från OPI‘s Venedig kollektion

Det här inlägget postades i Mickis, Naglar, Resor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *