Nagellack från Makiash

4

Det svenska märket Makiash släpper 15 stycken nagellack nu till våren, från ljusa färger till lite mer mörka och dova färger. Jag tycker att det är kul att det inte bara är ljusa typiskt våriga pasteller som släpps och att lite mer smutsiga nyanser får ta plats.

Jag har fått hem tre olika nyanser som är riktigt fina och alla tre lack är väldigt lätta att måla med.  Jag älskar den tunna penseln och formulan, som varken är för tunn eller tjock. Hållbarheten är också den bra och lacket håller sig fint i 2-3 dagar innan det chippar i kanterna, jag har dock ett lager Seché Vite över då jag inte har tålamod med att vänta på att nagellack torkar.

 

Mak

Dusty Turquoise No 13, Cosmo Red No 10 och Smoky Violet No 9

13

Dusty Turquoise No 13 är ett cremelack med en riktigt snygg smutsig grön/blå nyans som täcker bra med knappt två tunna lager. Lacket är betydligt mer grönt i flaskan än vad det blir på naglarna vilket jag blev glad för då jag har lite svårt för grönt.

 

10

Cosmo Red No 10 har en mer jellyliknande finish men täcker ändå bra med ett lager lack, på bilden har jag dock två lager då jag ville ha lite mer volym på nageln. En riktigt snygg och klarröd nyans som verkligen syns.

 

9

Smoky Violet No 9 är ett cremelack som är i samma formula som Dusty Turquoise No 13 och täcker bra med två lager. Det här är nog min favoritnyans av dessa tre lack och är diskret men ändå väldigt snyggt. Färgen som beskrivs som smutsig lila stämmer in bra, men i vissa ljus drar den även åt grått eller kanske lite brunt. Hursom en riktigt snygg färg!

 

Det här inlägget postades i Naglar, Pressprov och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *