Apoliva Duscholja

IMG_3833

Apoliva Duscholja med argan/mandelolja och honung fick jag på ett event med Daisy Beauty hos Apoteket i höstas.

Jag väljer helst duscholja framför andra rengöringar till kroppen under vinterhalvåret då jag oftast är rätt så torr i huden. Apolivas variant känns inte riktigt som en olja utan mer som en gel men den är riktigt skön på kroppen och torkar inte ut huden. Däremot gillar jag inte doften. Alls. Det är något i den som sticker i min näsa och jag tror att det är argan/mandeloljan som jag har svårt för. Just när det gäller kroppsrengöringar så är doft och känsla ungefär lika viktigt för mig så den här har faktiskt sambon fått använda upp då jag inte klarar av doften.

Jag använder mycket hellre en oparfymerad variant som tex. Eucerin pH5 Shower Oil som är riktigt bra och mjukgörande, än en som inte doftar gott.

 

Det här inlägget postades i Doft, Event, Hudvård och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Apoliva Duscholja

  1. Kashaya skriver:

    Kroppsrengöringar som jag inte gillar doften på brukar jag också överlåta åt mannen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *