Feuilles de Verveine

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Yves Rocher släpper nu i vår en ny doftserie med fokus på växten Verbena, vilket jag är jätteglad för då jag älskar verbena. När jag var på Kap Verde förra året så hade de ett örtte med just verbena som jag drack varje dag, kan fortfarande sakna det. Anyhow, jag har fått hem edt:n Feuilles de Verveine att sniffa på.

 

IMG_3790

Feuilles de Verveine edt är en lätt doft som doftar friskt och grönt av verbena och citrustoner. Doften sitter kvar i några timmar men dunstar sedan bort något för att endast anas på huden. För mig som inte är någon riktig parfymälskare så är den här doften alldeles lagom, jag orkar inte med tunga och starka dofter som sticker i näsan. Det enda minuset jag kan komma på är att flaskan är något tråkig och fantasilös, Yves Rocher brukar ju ha lite roligare flaskor på sina dofter.

En riktigt bra vardagsdoft som jag tror kommer användas en hel del av mig under våren och försommaren!

 

 

 

Det här inlägget postades i Doft, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *