Make Up Store DIAMOND

IMG_3767

Kollektionen Diamond finns redan ute i Make Up Store‘s butiker och är deras bröllopskollektion, perfekt för alla som tänkt gifta sig under våren och sommaren. Produkterna är limited edition och kommer i vita förpackningar med små gnistrande stenar på och är designad av Make Up Store‘s grundare Mika Liias.

 

IMG_3768

IMG_3780

Dream Twin Diamond med highlightern Velvet Beam som ger jättefint glow med lite finkornigt glitter i och blush Sugar Pink som ger en fin persikofärg och lite glöd till kinderna.

 

IMG_3769

IMG_3773

Microshadow Trio Diamond består av tre ögonskuggor i både matt och skimmer. Med denna trio kan man lätt göra en snygg och lagom mörk sotning som passar perfekt på en brud.

I kollektionen ingår det även ett väldigt skirt, rosa läppstift som heter Promise som är riktigt snyggt. Jag har varit och swatchat det på handen i butik men överallt där jag har varit har det tyvärr varit slutsålt. Ska du gifta dig snart eller är sugen på att införskaffa någon av dessa så bör du nog ta dig en shoppingrunda snarast då de verkar vara rätt populära och är limited edition.

 

Det här inlägget postades i Makeup, Pressprov och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Make Up Store DIAMOND

  1. Magdalena skriver:

    snygg..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *