Z-palette fylld med Makeup Geek

Jaha, det gick ju rätt snabbt för mig att fylla upp en Z-palette i storlek large med smink från Makeup Geek. Jag har inte blivit besviken på en enda produkt än så länge och då har jag ändå fått ihop rätt många olika nyanser av både eyeshadow- (vanliga, duochroma och folierade), blush- och contourpans.

IMG_3835

Produkterna är väldigt pigmenterade och lätta att applicera, mjuka och krämiga på huden. De folierade skuggorna är helt magiska, det ser ut som flytande metall på huden. Contour pudret är relativt nysläppt men jag använder inget annat efter att ha testat detta, riktigt bra färg för min ljusa hud och blandas lätt ut så det inte blir för skarp kant.

 

IMG_3840

Swatches av Eyeshadow pans uppifrån och ner med ett drag och utan primer:

Mermaid, Wisteria, Cocoa Bear, Cremé Brulee, Shimma Shimma, Petal Pusher, Frappé, Peach Smoothie och sist Vanilla Bean som knappt syns då den är så ljus.

 

IMG_3847

Här har vi swatches på de lite mer effektfulla skuggorna som är applicerade med ett drag utan primer, uppifrån och ner:

Foiled Eyeshadows: Mesmerized, Grandstand, In the Spotlight och Whimsical.

Duochrome Eyeshadows: Blacklight och Secret Garden.

 

IMG_3852

Sist men inte minst så har vi blush och contour som kommer i lite större pans, även dessa är swatchade med ett drag och utan primer. Uppifrån och ner har vi följande:

Blush pans: Spell Bound och Head Over Heels

Contour pans: Infidelity och Break Up.

 

Jag har köpt mina pans från både Beautybay och Makeup Geek‘s sida, men jag rekommenderar i första hand att handla från Beautybay då du riskerar att behöva betala en massa moms när du köper från Makeup Geek’s sida. Utbudet är dock något mindre på Beautybay. Jag är nu jättesugen på en till Z-palette, gärna en sån här liten i knallrosa.Z-Palette-7513-275x275

 

Det här inlägget postades i Makeup och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Z-palette fylld med Makeup Geek

 1. P'ssion Emelie skriver:

  Tack för fina swatches! Blev ännu mer sugen på att beställa foiledskuggor nu. Och petal pusher har jag funderat på men ser nu att den ser ut att vara lika MAC Haux så då kan jag skippa den 🙂

 2. Emma P skriver:

  Åh gud vad det började rycka i klickfingret. Jag skulle vilja testa deras rouge och kanske även contouringen. Jag har känslig och acnebenägen hud, särskilt på kinderna men Make Up Geek brukar ha bra innehåll så jag tror att det skulle funka. Kunde ju klicka hem nån för att testa iaf:) jag skulle en vilja ha deras nya tomma palett. Tycker den ser jättefin ut! Har sen tidigare alla foiled och några av borstarna… De skuggorna sitter tyvärr inte så bra på mig som blir rätt oljig. Men kanske skulle passa på att testa med lite olika baser nu under påsken:)

  • Mickis skriver:

   Både rouge och contour är jättesnälla mot huden! Jag har samma typ av hud, Try it!! Foiled sitter lite dåligt på mig med om jag inte kör primer innan 🙂

   • Emma P skriver:

    Ja men det låter bra, ska nog klicka hem ett par såna. Jag brukar använda Nars eller Shadow Insurance normalt sett men de funkar inte under foiled för mig. Har kört med Color Tattoo några gånger och det verkar funka bättre. Har du nåt tips på bra primer under foiled?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *