Vårnyheter från Yves Rocher

*Inlägget innehåller annonslänkar*

Yves Rocher är ett franskt märke som min mamma köpte mycket av när jag var liten, jag kommer ihåg att det kom hem kataloger som hon fyllde i talonger från och skickade efter produkter. Det var mycket tvålar, små parfymer och krämer som doftade gott. När jag blev tonåring så tyckte jag att deras produkter var lite för ”tantiga” och rynkade på näsan åt dem, jag ville ju istället ha grejer från The Body Shop!

De senaste åren tycker jag dock att Yves Rocher har kommit upp sig och gör återigen spännande produkter (bla. en cushion-foundation) och doftsättningar, även utseendet på produkterna har fått sig en modernisering.

I förra veckan fick jag hem ett paket med lite vårnyheter från Yves Rocher och jag tänkte att vi skulle kika lite på några produkter ur deras serie Les Plaisirs Nature. Dessa produkter innehåller en hel del ingredienser från naturen men de är inte ekologiska, dock är en del av förpackningarna det.

 

IMG_3782

Lemon Basil Energizing Exfoliating Shower Gel är en milt exfolierande duschgel som doftar friskt och fräscht. Jag älskar citrusdofter och den piggar verkligen upp sinnet och peelar huden alldeles lagom.

Lemon Basil Energizing Bodylotion doftar också friskt och fräscht av citrus och basilika, den mjukgör bra och går in snabbt i huden. Den kanske inte gör underverk för den med jättetorr hud men på mig funkar den bra.

 

IMG_3784

Raspberry Peppermint Energizing Body Lotion doftar ljuvligt av hallon utan att det blir för sötsliskig men jag kan inte känna så mycket mintdoft. Den går in snabbt i huden och mjukgör bra, ungefär som den från Lemon Basil.

Raspberry Peppermint Energizing Bath And Shower Gel är en duschgel som mest gör sitt jobb som den ska. Den doftar gott, gör mig ren och torkar inte ut huden.

 

Det här inlägget postades i Hudvård, Pressprov och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *