Depend 7day Hybrid Polish – Lemonade Festival

Depend 7day Hybrid Polish i färgen Lemonade Festival är ett ljust citrongult cremelack som släpptes förra året. Färgen är jättesnygg i flaskan men dessvärre lite svår att få jämn på nageln. Här har jag målat fyra tunna lager och det blev nästan lite för tjockt på nageln.

Jag gillar dessa hybridlack i vanliga fall och just de som kommer från Depend 7day är enligt mig ett av de enklaste att måla med och håller riktigt bra.

 

IMG_3760

 

Det här inlägget postades i Naglar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Depend 7day Hybrid Polish – Lemonade Festival

  1. Elin skriver:

    Jag fick ett sånt kit i goodiebagen jag jobbade på i helgen. Måste säga att de fungerar riktigt bra, påminner om kitet jag har från Formula X.
    I helgen fick jag dem lackade med det it’s a spring thing som blev snyggt och täckande på två lager, matchade kläderna jag hade då. Men idag på jobbet så kände jag att de inte passar till min kontorsstil, så jag prövade spring sister som var riktigt snyggt, men inte lika täckande. Hittills måste jag säga hiss om dem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *