OPI – Kiss Me On My Tulips

Ett av mina favoritlack är det knalliga rosa Kiss Me On My Tulips från OPI’s Holland kollektion. Detta lack täcker med bara ett eller två tunna lager och är superlätt att få jämnt och fint. Om jag inte riktigt vet vad för färg jag är sugen på så blir det oftast det här lacket jag sträcker mig efter.

 
087

I lampljus

OPI - Kiss me on my tulips + Depend 419 (11)

Här har jag även använt ett lila lack, nr 419, till att göra små prickar på som kommer ifrån Depend

Det här inlägget postades i Naglar och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till OPI – Kiss Me On My Tulips

  1. Hanna skriver:

    Så störigt att texten på min flaska är utsmetad. Det påverkar ju inte lacket, men bilder där flaskan är med blir inte så fina. Haha. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *